OVER ONS

HENRIËTTE SARS | ‘MEEWERKEND ELEMENT’

Henriëtte Sars is de drijvende kracht achter Factor Sars. Dankzij haar jarenlange ervaring als professionele interim financial, kennen haar relaties haar als kundig en ambitieus. Als zelfstandige biedt zij sinds 1 september 2005 pragmatische oplossingen voor efficiënte teams, systemen en processen binnen het financieel management. Van strategie tot uitvoering. Van ontwikkeling tot invoering. En van opzet tot borging.

Over haar manier van werken zegt zij zelf:

“De definitie van ‘factor’ is ‘meewerkend en medebepalend element, dat invloed heeft op de uitkomst’. En dat is ook precies wat ik iedere dag voor mijn klanten wil zijn. Een meewerkende aanpakker die adviserend en uitvoerend ondersteuning biedt, om zo een positieve invloed te hebben op een toekomstbestendige uitkomst. Wie mij kent, weet dat ik graag hard werk, maar wel altijd vanuit een mensgerichte, informele basis. Of ik een motto heb wat bij dat alles past? Jazeker: ‘Als de basis goed is, blijft ondernemen leuk!’

Meer weten?
Bel me gerust op 06 – 36 102 560
Ik spreek je graag.

MAAK EEN AFSPRAAK

Ook als Henriëtte niet aan het werk is, is zij graag ‘met haar hoofd’ bezig. Ze houdt van denksport, en verdiept zich graag in andere culturen. Daarnaast is ze gek op haar gezin en kleinkinderen.